Awards gewonnen met producten
Gerecycleerde flesjes
5000 mg collageen

Collageen met hyaluronzuur

Home / Collageen hyaluronzuur

Collageen met hyaluronzuur is tegenwoordig het stokpaardje op vlak van huidverzorging van binnenuit. Hyaluronzuur trekt grote hoeveelheden vocht aan en houdt deze vast. Wist je dat één gram collageen met hyaluronzuur tot maar liefst zes liter water kan vasthouden? En nog straffer is dat het zuur dit op zo’n manier doet dat het net genoeg water aan je huid geeft.

Wil jij ook ontdekken wat collageen voor jouw huid doet?

Waarom zou je collageen met hyaluronzuur kopen?

Hyaluronzuur maken we zelf aan, maar net zoals collageen neemt de eigen productie van deze stof af naarmate we ouder worden. Gelukkig kan je deze stof gewoon innemen in de vorm van vloeibaar collageen om het tekort aan te vullen. Gehydrolyseerd collageen zorgt voor extra structuur en stevigheid van je huid, terwijl hyaluronzuur voor meer hydratatie en volume zorgt. Door een combinatie van beide stoffen in te nemen kan je huidveroudering tegengaan op verschillende manieren. Hyaluronzuur is trouwens geschikt voor elk huidtype, maar het werkt wel het beste in een vochtige omgeving. Heb je een drogere huid? Dan is het belangrijk dat er nog andere ingrediënten aanwezig zijn om de stof zijn werk te laten doen. Gelukkig zitten er in ons Gold Collagen precies de juiste ingrediënten.

gold collagen belgium huid

Ontdek ons aanbod

Tussen onze producten vind je een uitgebreid aanbod aan collageen voor de huid. We hebben bij Gold Collagen bijvoorbeeld collageensupplementen, maar ook collageen speciaal voor 40 plus. Bestellen doe je gemakkelijk via onze webshop. Als je vragen hebt over collageen of één van onze producten kan je altijd contact met ons opnemen via contact@gold-collagen-belgium.be en we helpen je graag verder.