Awards gewonnen met producten
Gerecycleerde flesjes
5000 mg collageen

Collageen voor 40-plus

Home / Collageen 40-plus

Vanaf de leeftijd van 40-plus, heb je al ongeveer 30% van je collageen verloren. Daarom raden we aan om al vanaf 25 jaar extra collageen in te nemen om dit tekort aan te vullen. Doe je dit niet? Dat is op zich geen probleem, want ook op iets latere leeftijd kan je nog beginnen met collageen drinken. Vanaf dat je een leeftijd bereikt van 40-plus begin je wel duidelijker het verlies van collageen te zien aan je huid. Deze verliest zichtbaar volume en er kunnen steeds meer rimpels ontstaan.

Wil jij ook ontdekken wat collageen voor jouw huid doet?

Voordelen van collageen innemen op een leeftijd van 40-plus

Collageen is één van de belangrijkste eiwitten in ons lichaam en voor de huid. Wist je dat een jonge huid voor maar liefst 80% uit collageen bestaat? Daar zorgt de stof voor elasticiteit en stevigheid. Ook vitamine C speelt een rol bij de vorming van collageen en is goed voor je botten en kraakbeen. Gold Collagen Forte voor 40-plus werd ontwikkeld om huidveroudering van binnenuit tegen te gaan door meer collageen te produceren. Het product bevat gehydrolyseerd collageen en maar liefst 20 actieve ingrediënten. Door dagelijks vloeibaar collageen te drinken, stimuleer je de aanmaak van de stof.

gold collagen belgium huid

Bekijk onze webshop

Tussen ons uitgebreid aanbod aan producten vind je ongetwijfeld de juiste match voor jouw collageentekort. Forte 40-plus boost het collageen voor je gezicht en lichaam en helpt tekenen van veroudering te vermijden. Bestel je nieuwe producten gemakkelijk via onze webshop. Heb je nog vragen over één van onze Gold Collagen producten of wil je meer weten over collageen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat we je verder kunnen helpen. Mail ons via contact@gold-collagen-belgium.be en we antwoorden zo snel mogelijk.