Awards gewonnen met producten
Gerecycleerde flesjes
5000 mg collageen

Gehydrolyseerd collageen

Home / Gehydrolyseerd collageen

Er bestaan twee verschillende soorten collageen: gehydrolyseerd en niet-gehydrolyseerd collageen. In ons lichaam bestaat ongeveer 90% van het collageen uit de gehydrolyseerde versie. Dat vind je terug in pezen, spieren, botweefsel, bloedvaten en gewrichtskapsel. Kraakbeen bestaat dan weer vooral uit de niet-gehydrolyseerde variant.

Wil jij ook ontdekken wat collageen voor jouw huid doet?

Wat zijn de voordelen van gehydrolyseerd collageen?

Collageen zorgt ervoor dat je huid stevig en soepel blijft, maar vanaf je 25ste levensjaar maakt je lichaam jammer genoeg zelf minder collageen aan. De huid wordt hierdoor minder elastisch en je begint meer fijne lijntjes en rimpels te zien. Gehydrolyseerd collageen pakt direct de oorzaak aan en helpt om het collageenniveau in je huid te herstellen en zo veroudering tegen te gaan. Dit soort collageen is opgesplitst in kleinere stukjes of peptiden, waarvoor het voor je lichaam gemakkelijker is om het op te nemen. Kortweg is gehydrolyseerd collageen de verkleinde vorm van collageen, en daardoor komt het sneller in je bloedbaan terecht. Gehydrolyseerd collageen heeft geen bijwerkingen, maar we raden wel aan om de aanbevolen hoeveelheid per dag niet te overschrijden.

gold collagen belgium huid

Bestel in onze webshop

Ben je benieuwd of gehydrolyseerd collageen echt zo goed werkt? Bestel de vloeibare vorm gemakkelijk in de webshop van Gold Collagen en ontdek het zelf. Kijk ook zeker eens naar onze andere producten en wie weet vind je daar nog iets extra om je huid te verbeteren. Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag verder.