Awards gewonnen met producten
Gerecycleerde flesjes
5000 mg collageen

Collageen-boost

Home / Collageen-boost

Zorg voor een collageen-boost met onze collageenbehandeling. Gehydrolyseerd collageen lijkt sterk op je lichaamseigen collageen en helpt direct bij het vergroten van de botdichtheid en je gewrichtskraakbeen beter te beschermen. Daarnaast heeft een collageenkuur ook een positief effect op je huid, haar en nagels. Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam, maar helaas neemt onze eigen productie af van zodra we de leeftijd van 25 jaar bereiken. Gelukkig kan je dit gemakkelijk oplossen met een collageen-boosterkuur van Gold Collagen.

Wil jij ook ontdekken wat collageen voor jouw huid doet?

Wat doet zo’n collageen-boost voor je lichaam?

Een collageenkuur van bijvoorbeeld 90 dagen, geeft uiteraard je collageen-productie een boost, maar waar is dit nu juist goed voor? Collageenvezels dragen vooral bij aan de samenhang, structuur, elasticiteit en stevigheid van verschillende soorten bindweefsel. Een afname van collageen zie je aan de bijkomende fijne lijntjes en rimpels in je gezicht of een toename van cellulitis. Je kan dit ook merken door pijn aan je gewrichten en botten of door problemen met maagzuur. Een collageenbehandeling zorgt voor een collageen-boost met behulp van vitamine C en verschillende andere ingrediënten. Dankzij zo’n collageen-boosterkuur met vloeibaar collageen verminderen de fijne lijntjes in je gezicht, groeien je haar en nagels sneller, neemt de pijn in je gewrichten en botten af en worden je problemen met maagzuur opgelost.

De voordelen van een collageenkuur

Met een collageen boosterkuur van Gold Collagen wordt het collageentekort bij de kern aangepakt. Een collageenkuur stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluron en vermindert op die manier rimpels en fijne lijntjes. Ook worden je poriën verfijnd en verbetert je totale huidbeeld dankzij de collageen-boost. Heb je een doffe huid gekregen door een collageentekort? Dat los je gemakkelijk op met een collageen-boosterkuur. Deze collageenbehandeling verbetert de doorbloeding waardoor doffe huid zijn levendige kleur terugkrijgt.

gold collagen belgium huid

Laat je overtuigen door onze kuur

In onze webshop ontdek je onze collageenbehandeling die je de nodige collageen-boost geeft. Ben je op zoek naar het geschikte product om veroudering van de huid tegen te gaan? Bestel onze collageen-boosterkuur en andere producten gemakkelijk via onze webshop. Of ben je benieuwd naar de functie van hyaluronzuur in onze collageenkuur en heb je nog vragen over de collageenbehandeling? Aarzel niet om ons te contacteren zodat we je verder kunnen helpen.