Awards gewonnen met producten
Gerecycleerde flesjes
5000 mg collageen

Geef je collageen een boost met een 90 dagen kuur

Home / Collageen 90 dagen kuur

Met een collageen 90 dagen kuur merk je gegarandeerd resultaat in je huid en lichaam. In principe is er geen regel hoe lang je collageen mag gebruiken, maar we raden aan om het maximaal 25 dagen per maand in te nemen en dan vijf dagen pauze te nemen. Zie het als een soort stopweek. Daarna kan je terug beginnen voor 25 dagen. Wel is het heel belangrijk dat je collageen consequent gebruikt en het dus niet te vaak vergeet.

Wil jij ook ontdekken wat collageen voor jouw huid doet?

Waar is een collageen 90 dagen kuur goed voor?

Vanaf 25 jaar neemt de eigen productie van collageen af in je lichaam en raden we dus aan om extra collageen in te nemen, bijvoorbeeld in vloeibare vorm. Zo’n collageen kuur van 90 dagen stimuleert de aanmaak van collageen en helpt zo bij het herstellen van lijntjes en rimpels in de huid. Het kan er ook voor zorgen dat je haar en nagels sneller groeien en steviger zijn. Heb je last van pijnlijke gewrichten of maagzuur? Geloof het of niet, maar zo’n collageen kuur van 90 dagen helpt ook bij deze problemen. De reden dat er wordt aangeraden om af en toe een korte pauze in te lassen, is dat je lichaam anders te gewend raakt aan het extra collageen supplement. Dat zou ervoor kunnen zorgen dat de eigen collageenproductie nog meer afneemt en dat wil je uiteraard voorkomen.

gold collagen belgium huid

Bestel je producten in de webshop

Naast onze collageen kuur van 90 dagen vind je in de webshop nog veel meer producten die jou kunnen helpen om je huid en lichaam een boost te geven. Je huid beschermen en herstellen was nog nooit zo gemakkelijk. Heb je nog vragen over gehydrolyseerd collageen of onze Gold Collagen-producten? Neem dan zeker contact op zodat we je verder kunnen helpen. Plaats gemakkelijk je bestelling via onze webshop.