Awards gewonnen met producten
Gerecycleerde flesjes
5000 mg collageen

Collageen stimuleren

Home / Collageen stimuleren

Het is belangrijk de aanmaak van collageen te stimuleren vanaf de leeftijd van 25 jaar. Dat is namelijk het moment waarop onze natuurlijk aanmaak begint af te nemen. Een tekort aan collageen uit zich op verschillende manieren. Merk je bijvoorbeeld dat je huid verslapt en doffer wordt? Of heb je vaker last van pijnlijke botten en gewrichten? Is je haar futloos en zijn je nagels zwak? Of heb je last van maagzuur en een opgeblazen gevoel na het eten? Dat zijn allemaal symptomen dat je collageen aan het afnemen is en je dus op zoek moet naar een manier om de aanmaak te stimuleren.

Wil jij ook ontdekken wat collageen voor jouw huid doet?

Hoe kan je collageen stimuleren?

De bouwstof van collageen is vitamine C. In de producten van Gold Collagen vind je deze vitamine terug, samen met nog veel meer stoffen die helpen bij de opbouw van collageen. Door elke dag collageen te drinken als aanvulling op de producten die je dagelijks op je huid smeert, kan je zelf de aanmaak van collageen in je lichaam stimuleren. Graag geven we ook even mee dat je de productie van collageen ook kunt stimuleren door voldoende eiwitten en antioxidanten op te nemen, en zeker genoeg groenten en fruit in je dagelijks dieet te verwerken.

gold collagen belgium huid

Bestel je producten in onze webshop

Tussen onze producten van Gold Collagen vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt om de aanmaak van collageen te stimuleren en ervoor te zorgen dat je huid weer glanst als vanouds. In ons vloeibaar collageen zit maar liefst 5000mg collageen waardoor dit veel effectiever werkt dan tabletten. Als je nog vragen hebt kan je ons altijd contacteren via contact@gold-collagen-belgium.be. Bestel je nieuwe producten gemakkelijk via onze webshop.